Ny Akvarieshop

Postet under : Siden - Akvariesiden Offtopic
Visninger : 2021Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #13
Bruger Akvarie West (Inaktiv) - 16/01-2010 20:20 16/01-2010 20:20
#12 Og der er produkter som forhandlere ikke tager hjem, fordi private køber det i større mængder i østen, og sælger det på f.eks. Akvarieplanter.dk og lign. internetsider. Det er vel meget logisk at der er en mulighed for at importerer nogle varer, som alm. forretninger ikke har valgt i deres sortiment, og det gøres så via internetsider, som i nogle tilfælde er deltidsarbejde og eller bierhverv.

#1 Tillykke med din internetside, den ser fin ud.

buller42 skrev :
Da det åbenbart er blevet lovligt at reklarmere for sin nye webshop her på siden
Der er nogle enkelte forretninger, som er lige ved at have mere travlt med hvad andre gør, end med selv at sælge varer. Så du vil nok møde nogen der kunne finde på at brokke sig over det de kalder gratis reklame. Det rigtige ville jo være, at du fik en af dine venner til at starte en tråd "har I set denne nye web-shop". Men er det ikke lidt bøvet :D :D
Jeg syntes det er fint, at man kan gøre opmærksom på at man har startet en ny forretning. Hvis man så efterfølgende har noget man vil, så er banneret jo altid en mulighed.

Jeg har også set et nyt banner på Akvarieviden.dk for en ny forretning: Eksternt link http://www.mallen.dk/ og sidste efterår startede Eksternt link http://www.rejeshoppen.dk/ så der er da kommet flere nye web-shops.

Annoncører
Annoncører