Nye reklamer i siderne

Postet under : Siden - Informationer
Visninger : 3782



Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #1
Udvikler Sponsor Kviller - 16/02-2015 14:54 16/02-2015 14:54
Da der har været en del brok, over at reklamerne er inde i mellem indholdet.. Men vi er desværre nødt til at have de reklamer, for at vi kan få økonomien til at køre rundt.. Er denne version så bedre? Så er de da ikke inde midt på siden, som der ellers er nogen der har brokket sig over...

Giv gerne jeres mening..


Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #2
Bruger ThomasBallerup (Inaktiv) - 16/02-2015 15:03 16/02-2015 15:03
Det er helt galt lige nu
2 smalle reklamer i venstre side over hinanden,
og dem skal man scrolle væk, før selve akvarie siden kommer frem..

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #3
Udvikler Sponsor Kviller - 16/02-2015 15:07 16/02-2015 15:07
Hmmm det burde de ikke... Her ser det således ud:


Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #4
Bruger Guppy Manden (Inaktiv) - 16/02-2015 15:07 16/02-2015 15:07
Så dyr er en hjemmeside altså heller ikke at have.

Jeg har selv et par hjemmesider, og det koster mig kun et par hundrede om året.

Det kan derfor ikke være rigtigt at der skal så meget reklame til på siderne her.

Hvor meget betaler I pt. for at have hjemmesiden her ?

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #5
Udvikler Sponsor Kviller - 16/02-2015 15:08 16/02-2015 15:08
Hvilken browser bruger du Thomas - Og er der andre, der har underligt udseende på reklamerne?

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #6
Udvikler Sponsor Kviller - 16/02-2015 15:11 16/02-2015 15:11
Inklusiv de tre servere (En database, en webserver og en der ikke bliver brugt lige nu, men kører facebook delen af siden her) så har vi en internet regning inklusiv trafik på knap 2800,- om måneden.. Det løber nogenlunde rundt, som tingene er nu, så ikke noget at klage over der..

Jeg har også en del små sider, som jeg sagtens kan have hosted hos web10 og den slags, men det kan man ikke med denne størrelse desværre.. Og specielt ikke fordi den er lavet i coldfusion, det er der ikke mange der understøtter.

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #7
Bruger kejak (Inaktiv) - 16/02-2015 15:11 16/02-2015 15:11
Første side 1 har to reklamer i venstre side, side 2 er akvareisiden. Jeg bruger mozilla firefox.
Det her er mere generende en den anden opsætning.

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #8
Bruger ThomasBallerup (Inaktiv) - 16/02-2015 15:15 16/02-2015 15:15

det har jo virket perfekt, lige indtil nu..

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #9
Bruger Guppy Manden (Inaktiv) - 16/02-2015 15:17 16/02-2015 15:17
Har altså svært ved at kunne se, at en hjemmeside kan koste 2800:- som du siger. Så stor er hjemmesiden altså heller ikke. Det kan i hvert fald gøres langt billigere, men det er som sagt kun min personlige mening.

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #10
Bruger ThomasBallerup (Inaktiv) - 16/02-2015 15:18 16/02-2015 15:18
nu blev det meget værre.. de blev meget breddere..

hvis jeg bruger chrome
skriver den :'

Forkert link
Du er kommet ind på siden, fra et forkert link. Du vil blive sendt hjem lige om lidt.

og den hopper ind i UI folder hvor det bare ikke virker.. samme fra en IPAD, ÆV

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #11
Bruger Guppy Manden (Inaktiv) - 16/02-2015 15:20 16/02-2015 15:20
Jeg kan heller ikke helt forstå hvad en Thailandsk og halv pornografisk reklame har med akvarier at gøre.

Det lyder mere som om der er nogen der vil tjene lidt ekstra lommepenge på denne hjemmeside.

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #13
Bruger sira666 - 16/02-2015 15:24 16/02-2015 15:24
synes det andet var bedre... men jeg ved ikke om det er en vanesag? :s syns bare de er meget forstyrende nu :s

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #14
Udvikler Sponsor Kviller - 16/02-2015 15:27 16/02-2015 15:27
Reklamerne kommer fra google, så de er baseret på, hvad du tidligere har søgt på eller hvad google tror du har interesse i (Se eventuelt tidligere tråd om emnet)

Hvis du kan finde en udbyder, der understøtter coldfusion og mssql og hvor vi kan have servere stående, samt have 3Tb trafik, til en billigere pris en 2800,- Så vil jeg MEGET gerne høre om det ;)

Tro mig, der er bestemt ikke overskud - Det står også forklaret i en tidligere tråd ;)

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #15
Udvikler Sponsor Kviller - 16/02-2015 15:28 16/02-2015 15:28
Personligt kunne jeg også bedre lide det tidligere setup... Men ville da prøve dette, for at se om det var bedre for dem der var utilfredse.

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #16
Bruger ThomasBallerup (Inaktiv) - 16/02-2015 15:31 16/02-2015 15:31
Indlægget er rettet 16/02-2015 15:33 16/02-2015 15:33 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

det virker hverken på IOS eller Android eller chrome, man kan slet ikke bruge siden mere, pga at man kommer ind i UI folderen..

på IE skal man scrolle vildt langt ned, før siden starter..



Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #17
Bruger kalaila (Inaktiv) - 16/02-2015 15:33 16/02-2015 15:33
Jeg bruger Opera, og reklamerne holder sig pænt ude i siden (men jeg har så også widescreen pt). Jeg foretrak dog også de andre. Som sira skriver, er det nok tildels en vanesag, men scroll-med og skyggeeffekt får dem umiddelbart til at springe i øjnene.

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #18
Udvikler Sponsor Kviller - 16/02-2015 15:36 16/02-2015 15:36
Thomas - Hvis du sletter det bagerste /UI/ i din browser, kommer du så ikke rigtigt ind?

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #19
Bruger sira666 - 16/02-2015 15:46 16/02-2015 15:46
altså jeg bruger chrome og her ser det ud som #3 viser?

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #20
Udvikler Sponsor Kviller - 16/02-2015 15:49 16/02-2015 15:49
Jeg har lige fået en besked fra en, hvor den også så ud som Thomas viser, men når han trykkede F5 og opdaterede, som kom den rigtigt igen.. Måske den har cached det gamle stylesheet..

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #21
Bruger Flatliner (Inaktiv) - 16/02-2015 15:49 16/02-2015 15:49
Har samme billede som #8, med Chrome.. Kan intet gøre for at få dem væk.. Samme problem når jeg bruger det (gammeldags) Explorer.
Kunne man ikke gøre dem mindre evt.?

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #22
Udvikler Sponsor Kviller - 16/02-2015 15:51 16/02-2015 15:51
#21 Og det forsvinder ikke, hvis du trykker F5 eller ctrl-F5 ?

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #23
Bruger ThomasBallerup (Inaktiv) - 16/02-2015 15:51 16/02-2015 15:51
Thomas - Hvis du sletter det bagerste /UI/ i din browser, kommer du så ikke rigtigt ind?

Det har jeg prøvet på alle tænkelige enheder jeg har,
så hopper den selv ind i UI folderen igen, og så stopper festen.

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #24
Udvikler Sponsor Kviller - 16/02-2015 15:53 16/02-2015 15:53
#23 Hvis du så lader den stå der lidt, popper den så ikke over på akvariefisk.dk siden? Hvis du så trykker på linkene over i højre side, havner du så også i UI folderen?

Postet fra Cichlids.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #25
Administrator Sponsor ken kætbak - 16/02-2015 15:53 16/02-2015 15:53
Jeg har også som #8 på Android.

MEGET irriterende.

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #26
Bruger ThomasBallerup (Inaktiv) - 16/02-2015 15:56 16/02-2015 15:56
LØST.. man skal slette ALT historik og alle filer og genstarte..
nu køre det endda også på telefonen igen

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #27
Bruger Flatliner (Inaktiv) - 16/02-2015 15:56 16/02-2015 15:56
Og burde Eksternt link http://www.dailyrazor.com/coldfusion-hosting Ikke kunne klare tingene? 100-200 kr.

- Ubegrænset trafik / 3 TB

- 6000MB MySQL DB Storage Space
- 20 MS SQL Server Database
-----------------------------------------

Derudover, er jeg fuldstændig kold for, hvilke reklamer i viser :D Bring the pain..
ellers, så jeg en hjemmeside, der havde lavet en side fyldt til randen med reklamespots, som folk så klikkede på 1-2 gange pr. besøg, hvilket gav nok visninger til det kunne løbe rundt. Men kræver jo at det stadig er muligt, samt at folk vil give de 2 klik det tager..

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #28
Bruger Flatliner (Inaktiv) - 16/02-2015 15:57 16/02-2015 15:57
Indlægget er rettet 16/02-2015 16:02 16/02-2015 16:02 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Kviller, her fra er der ingen problem med F5. Det spiller max nu. (y)

Edit: Bortset fra, at reklamen fra tidligere nu er tilbage i siden, hvilket ikke er ok.. Jeg bliver sulten! *rødmer*

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #29
Udvikler Sponsor Kviller - 16/02-2015 16:04 16/02-2015 16:04
Flatliner - Jo, den burde kunne trække det, hvis man kan få lidt mere database plads. Vi bruger allerede omkring det dobbelte af de 2000mb de tilbyder. Men da helt klart værd at kigge på.

Ken: Jeg har lige forsøgt i android og har ingen problemer der.. Kan du prøve at opdatere?

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #30
Bruger Flatliner (Inaktiv) - 16/02-2015 16:08 16/02-2015 16:08


De tilbyder da også mere? *rødmer*
Har keine forstand på det.

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #31
Udvikler Sponsor Kviller - 16/02-2015 16:14 16/02-2015 16:14
#30 Man skal huske at scrolle helt ned *rødmer* *rødmer* *rødmer*

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #32
Bruger Flatliner (Inaktiv) - 16/02-2015 16:16 16/02-2015 16:16
Indlægget er rettet 16/02-2015 16:20 16/02-2015 16:20 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

(Hvis jeg lige har sparet dig til 200 kr fra 2800 = 2600,- om måneden, så skylder du en sponsorfisk og en kold fra kassen :P )

sedesuden:Eksternt link http://www.hostmysite.com/

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #33
Udvikler Sponsor Kviller - 16/02-2015 16:31 16/02-2015 16:31
#32 Hehe ja, det skal vi nok kunne finde en god løsning på - Samt vi kan slippe for en stor del af de skide reklamer, hvis det ellers er noget værd... Jeg sidder lige og læser lidt op på dem. Der er en del ændringer, som skal laves på siden, inden den kan flyttes... (Da vi selv har serverne nu, så er der en del ting, som vi bare har tilladt, da der ikke er andre brugere på dem)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #34
Administrator Sponsor ken kætbak - 16/02-2015 16:32 16/02-2015 16:32
#29 Hvordan gør man? (Spurgte teknik mongolen)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #36
Bruger Flatliner (Inaktiv) - 16/02-2015 16:49 16/02-2015 16:49
#35 - Dybt upassende? Måske andre fora ville være bedre til den slags.. *blink*

#34 Ken, prøv at slet din historik - Hvilken browser bruger du?.. Typisk procedure:
Gå ind på din browser, tryk på indstillinger (eller 3 små prikker og så indstillinger).. Tryk nu på 'Privatliv' eller Privacy.. Nu burde der være en knap der hedder Ryd Historik eller 'Clear Browser Data'..

Se evt.: Eksternt link http://www.howtogeek.com/197034/how-to-clear-your-browser-history...

Postet fra Cichlids.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #37
Bruger Principia - 16/02-2015 17:01 16/02-2015 17:01
Internt link http://cichlids.akvariefisk.dk/forum/thread/?ID=1621706

Nr 36

Efter den tråd her, er det da en sindssyg sjov bemærkning. :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #38
Administrator Sponsor ken kætbak - 16/02-2015 17:02 16/02-2015 17:02
#36
Jeg bruger en Samsung galaxy x-cover 2.? Det rrækker evnerne slet ikke til...

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #39
Bruger Flatliner (Inaktiv) - 16/02-2015 17:11 16/02-2015 17:11
#39 : :| nå nå

#38 Ken,
1. Tryk ind på din Browser (dit 'internetprogram'),
2. Tryk på menu-ikonet i øverste højre hjørne.
3. Tryk på 'Settings' eller 'Indstillinger
4. Privacy and Security, eller Privatliv
5. Ryd historik, samt 'Cache'

gik det bedre?

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #40
Administrator Sponsor ken kætbak - 16/02-2015 17:32 16/02-2015 17:32
Der kommer slet ikke noget menu ikon...

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #41
Udvikler Sponsor Kviller - 16/02-2015 18:14 16/02-2015 18:14
Indlægget er rettet 16/02-2015 18:16 16/02-2015 18:16 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

#40 Her er lidt guide i opdatering Ken :D




Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #42
Bruger Flatliner (Inaktiv) - 16/02-2015 18:29 16/02-2015 18:29
(Menu ikonet, er de 3 prikker som der er rød pil ved - Se under indstillinger)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #43
Administrator Sponsor ken kætbak - 16/02-2015 18:43 16/02-2015 18:43
Sådan ser min skærm SLET ikke ud *doh*

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #44
Bruger Flatliner (Inaktiv) - 16/02-2015 18:59 16/02-2015 18:59
Du skal bruge knappen 'Menu' som ser således ud på din telefon:


Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #45
Administrator Sponsor ken kætbak - 16/02-2015 19:21 16/02-2015 19:21
Ja satme! Så hsr jeg ryddet cache og historik. Det er stadig lort...

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #46
Bruger Flatliner (Inaktiv) - 16/02-2015 19:22 16/02-2015 19:22
(Har du også åbnet siden, og opdateret som Kviller viste?)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #47
Administrator Sponsor ken kætbak - 16/02-2015 19:24 16/02-2015 19:24
Nu fylder reklame så hele øvetste venstre hjørne så man ikke kan åbne nogle tråde eller gå til forsiden.

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #48
Udvikler Sponsor Kviller - 16/02-2015 19:32 16/02-2015 19:32
#47 - Sker der heller ingen ændring, hvis du opdatere?

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #49
Bruger rasmusbp (Inaktiv) - 16/02-2015 19:55 16/02-2015 19:55
Oplever ingen problemer på computeren, men kan stort set ikke bruge siden på mobil eller tablet. hvis man går ind på forsiden, så dækker reklamen over teksten så man ikke kan se hvilke nye emner der i debatten.

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #50
Bruger Flatliner (Inaktiv) - 16/02-2015 20:08 16/02-2015 20:08
Har lige forsøgt på mobilen. (Android med Chrome Browser). Det køre helt fint, for mig, efter man har opdateret siden. Lige som Kviller's guide viser. Har du forsøgt at opdatere siden, Rasmus?

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #51
Bruger Hjp (Inaktiv) - 16/02-2015 20:09 16/02-2015 20:09
Det virker på iPad......

Ken køb en stor cola og gå ind til naboens teenager og så er dit problem løst i løbet af 10 sek. Er det nemmest.... (y)

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #52
Udvikler Sponsor Kviller - 16/02-2015 20:16 16/02-2015 20:16
Nu har jeg prøvet på diverse tablets og telefoner og jeg kan virkelig ikke få nogen problemer nogen steder *uhh* Jeg mangler lige at teste med apple produkter, dem har jeg ikke nogen af her i huset.

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #53
Administrator Sponsor ken kætbak - 16/02-2015 20:18 16/02-2015 20:18
Det virker (suuuuper dårligt) i chrome.
Safari gør som i #49.
Det her gylle holder jeg godt nok ikke til.

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #54
Bruger rasmusbp (Inaktiv) - 16/02-2015 20:21 16/02-2015 20:21
#50 ja har opdateret siden og slettet cache og historik.... Nåh nu virkede det igen på telefonen :D , så er det bare tabletten der driller.

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #55
Udvikler Sponsor Kviller - 16/02-2015 20:35 16/02-2015 20:35
Jeg har lige prøvet en browser test...

Eksternt link http://www.browserstack.com/screenshots/d9a4a06275d90d92f6f4c7f2a...

Hvis man skal tro på den, så er det gamle browsere (IE 8 og tidligere) der har problemet.

Jeg finder lige på et eller andet, så man kan se det med gamle browsere også..

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #56
Bruger Coach-Z (Inaktiv) - 16/02-2015 20:38 16/02-2015 20:38
Jeg har sjældent grint så meget en mandag aften... tak de medvirkende, i ved hvem i er :D

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #57
Bruger McWearq - 16/02-2015 20:49 16/02-2015 20:49
Det virker ikke på en iPad

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #58
Bruger Hjp (Inaktiv) - 16/02-2015 20:53 16/02-2015 20:53
som jeg skrev, så virker det fint på min iPad.

Postet fra Cichlids.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #59
Administrator Sponsor ken kætbak - 16/02-2015 21:06 16/02-2015 21:06
Nu gør den det satme også i chrome på ipad og iphone.
Kviller. Skriv lige en sms når det virjer bare en lille smule igen....

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #60
Bruger Muslingen82 (Inaktiv) - 16/02-2015 21:31 16/02-2015 21:31
går ud fra de 2800kr pr måned er fordi man har krav på det ligger ude i byen.... ? hoster selv et par sites, baseret på mysql, freebsd og apache, og det er ca gratis...

domæne navn: 80 kr årligt.
fast ip: 25 kr pr måned.
vedligehold af freebsd / apache: 0 kr, den passer sig selv, og crasher kun den ene gang jeg selv slukker den.
strøm: vil tro den løber op i 10 kr pr måned.
internet forbindelse 80/30: 300kr pr måned.

godt nok langt op til 2800kr pr måned, kan slet ikke få det beløb til at hænge sammen, medmindre det igen er fordi man kræver det er hosted i byen, men hvis det er en hjemme server så giver det tal ingen mening.

Google Chrome kan ikke finde ud af at vise sitet mere, jeg får kun reklamer i venstre side, hvorimod firefox fint viser sitet.

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #61
Bruger Pisch - 16/02-2015 21:49 16/02-2015 21:49
Indlægget er rettet 16/02-2015 21:51 16/02-2015 21:51 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Hold nu op, det er galt her... Jeg opdaterede siden en del gange inden jeg scrollede ned, og opdagede at det hele stod et godt stykke nede ad siden :D . Det er da lidt øv, at man skal scrolle så meget, men jeg må vel bare vænne mig til det *skeptisk*

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #62
Administrator Sponsor ken kætbak - 16/02-2015 21:53 16/02-2015 21:53
#61 det gjotde den også her. Indtil jeg fulgte vejledningen ovenfor. Så blev hele pisset reklame!

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #63
Administrator Sponsor ken kætbak - 16/02-2015 21:55 16/02-2015 21:55
Lad os lige se om ikke dr. Kviller finder en løsning.
Han er jo ikke udelukkende en flot fyr. Han kan også det med E.D.B. (y)

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #64
Bruger ssm2k (Inaktiv) - 16/02-2015 22:02 16/02-2015 22:02
Indlægget er rettet 16/02-2015 22:03 16/02-2015 22:03 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Det fungerer fint på min tablet med android. Jeg bruger chrome

Postet fra Cichlids.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #65
Superbruger Tonny Brandt Andersen - 17/02-2015 00:03 17/02-2015 00:03
:( :( :(

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #66
Bruger Michael B - 17/02-2015 07:44 17/02-2015 07:44
Jeg oplever det samme som Tonny, og sandt at sige begynder det at irritere mig.

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #67
Bruger daltiny - 17/02-2015 08:13 17/02-2015 08:13
Indlægget er rettet 17/02-2015 08:15 17/02-2015 08:15 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

hej jeg har også det samme som tonny *uhh*
er ellers glad for siden og bruger den dagligt :)
håber der bliver fundet en løsning det er lidt træls på godt jysk

dbh bjarne :)


p.s bruger google chrome

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #68
Bruger daltiny - 17/02-2015 08:20 17/02-2015 08:20
hej igen var lige inde og prøve akvariesiden i explorer der virker det fint???

mvh bjarne :)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #69
Bruger Flatliner (Inaktiv) - 17/02-2015 08:36 17/02-2015 08:36
#65-66-67

Har i prøvet at opdatere jeres browser-programmer? Slette historik? Opdatere siden (F5)?
Lyder meget mærkeligt at nogle får det til at virke, og andre ikke *blink*

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #70
Superbruger Tonny Brandt Andersen - 17/02-2015 08:53 17/02-2015 08:53
#69 Tak, et tryk på <F5> virker hos mig.


Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #71
Bruger Flatliner (Inaktiv) - 17/02-2015 09:05 17/02-2015 09:05
#60
Ser ikke ud som om du har x antal servere, og ikke har i nærheden af noget der ligner 3 TB trafik.
F5 (Opdater siden) burde også virke for dig. Det hjælper ikke bare at lukke vinduet, eller klikke videre. Man bliver nød til at opdatere siden bare 1 gang...

#70
Godt at høre Tonny (y)

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #72
Udvikler Sponsor Kviller - 17/02-2015 09:52 17/02-2015 09:52
Dem der har problemer - Kan I ikke prøve at opdatere siden (F5 eller CTRL-F5)

Hvis problemet stadig er der, kan jeg så ikke få lidt informationer..

På linket: Internt link http://www.akvariefisk.dk/browserinfo/ og kopiere boksens indhold til mig.. Ser f.eks. sådan ud for mig..

Information om din browser


struct

agent_language [empty string]
agent_languageTag [empty string]
agent_name Internet Explorer
agent_type Browser
agent_version 11.0
linux_distibution Null
os_name Windows 7
os_producer [empty string]
os_producerURL [empty string]
os_type Windows
os_versionName [empty string]
os_versionNumber [empty string]
user_agent Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; Trident/7.0; rv:11.0) like Gecko
user_id 0

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #73
Udvikler Sponsor Kviller - 17/02-2015 09:59 17/02-2015 09:59
Flatliner skrev :
#60
Ser ikke ud som om du har x antal servere, og ikke har i nærheden af noget der ligner 3 TB trafik.


Sig det til jaynet ;) Det med de 3 servere, ved jeg 100% sikkert, da jeg selv har købt dem og sat dem ind i skabet.. Hvad der er af trafik, stoler jeg på jaynet, da jeg ikke selv har sat counter på. Jeg har dog overvejet det, da en stor del af trafikken er udenlandsk, som jeg ikke helt kan forstå.. (Omkring 10%)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #74
Superbruger Nicholas_palm (Inaktiv) - 17/02-2015 11:34 17/02-2015 11:34
Indlægget er rettet 17/02-2015 11:36 17/02-2015 11:36 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Den er helt gal på iPad. Samt delvist i Safari.
I Safari er problemet slet ikke slemt, så skriver det kun hvis det skal rettes. Mine reklamer i siderne er halveret, så jeg slipper da halvt for dem. :)

Men på iPad er det slemt. Kan slet ikke bruge siden mere, den loader rigtig langsomt, og har svært ved at logge på som man kan se på billedet. Da reklamen er lige oveni.

Kan ikke læse tråde, eller uploade billeder da jeg ikke kan trykke.
Billedet blev taget på min iPad, men uploadet via computer.



Reklamen følger med når jeg scroller ned.

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #75
Bruger Flatliner (Inaktiv) - 17/02-2015 12:09 17/02-2015 12:09
Kviller skrev :
Flatliner skrev :
#60
Ser ikke ud som om du har x antal servere, og ikke har i nærheden af noget der ligner 3 TB trafik.


Sig det til jaynet ;) Det med de 3 servere, ved jeg 100% sikkert, da jeg selv har købt dem og sat dem ind i skabet.. Hvad der er af trafik, stoler jeg på jaynet, da jeg ikke selv har sat counter på. Jeg har dog overvejet det, da en stor del af trafikken er udenlandsk, som jeg ikke helt kan forstå.. (Omkring 10%)


Hov hov Kviller, Jeg rettede egentlig kritikken mod Muslingen i kommentar #60 :(

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #76
Administrator Sponsor ken kætbak - 17/02-2015 12:19 17/02-2015 12:19
#73 der er en del svenskere på cichlids ved jeg. Men nok ikke helt 10%.

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #77
Udvikler Sponsor Kviller - 17/02-2015 12:26 17/02-2015 12:26
#75 Undskyld ;) Jeg er lidt nærtagende i øjeblikket, så fik lige overset den der #60'er over teksten :) Beklager..

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #78
Udvikler Sponsor Kviller - 17/02-2015 12:30 17/02-2015 12:30
Jeg prøver lige at se på en ipad, men det bliver først når ungerne kommer hjem med deres legetøj ;)

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #79
Administrator Sponsor ken kætbak - 17/02-2015 17:56 17/02-2015 17:56
Nu virker det igen som normalt :)

Tusind tak kviller.

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #80
Bruger Dujo (Inaktiv) - 17/02-2015 18:43 17/02-2015 18:43
Kviller har skrevet til dig omkring hosting :)

Hvis man er vant til at færdes på eb eller lignende sider, så er der jo nærmest mangel på annoncer her! Så længe der ikke kommer "pop-up" reklamer så kan vi vist ikke klage!

Postet fra Cichlids.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #81
Bruger daltiny - 17/02-2015 19:05 17/02-2015 19:05
hej nu virker mit igen som det skal har ikke opdateret noget men nu virker det dejligt :D :D :D

mvh bjarne :D :D :D :D :D :D

Annoncører
Annoncører