T5 armatur

Postet under : Cichlider - Vedligeholdelse - Teknik og udstyr
Visninger : 2204



Postet fra Cichlids.dk Send besked Rediger Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #1
Homie - 10/08-2007 17:51 10/08-2007 17:51
er der nogen der har en ide til hvad der er gået i stykker. Da mit armatur lige pludselig ikke vil tænde mere efter jeg har haft dæmpet lyset til minimum et par dage. Jeg kan se at når jeg tænder for kontakten, prøver det ene rør at tænde, men slukker igen. Kan det være rørene der er itu, eller kan det være spole??

Postet fra Cichlids.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #2
Bruger Esben (Inaktiv) - 10/08-2007 18:47 10/08-2007 18:47
Har rørerne været brændt igennem i alle de timer de skulle før at du begyndte at dæmpe dem?

Postet fra Cichlids.dk Send besked Rediger Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #3
Homie - 10/08-2007 18:59 10/08-2007 18:59
ja ja de er over 1år gamle :)

Postet fra Cichlids.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #4
Bruger Esben (Inaktiv) - 10/08-2007 19:08 10/08-2007 19:08
Ja, så burde det ikke være problemet ;)

Postet fra Cichlids.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #5
Superbruger malawicarsten - 10/08-2007 19:49 10/08-2007 19:49
Hej

Du kan snildt risikere det er rørene der er stået af evt bare det ene af dem - specielt med T5.

Eller er det helt galt er der ledninger som er trukket forkert og så kan der godt gå tid før der kommer en fejl.
Mange spoler er indrettet sådan at fejler det ene rør - slukker den for dem begge.

Philips har lavet en udmærket fejlfindingsguide til hvis noget er forbundet forkert eller der er andet problem.
Eksternt link http://www.lighting.philips.com/gl_en/global_sites/fluo-gear/dimm...

Mvh Carsten

Postet fra Cichlids.dk Send besked Rediger Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #6
Homie - 10/08-2007 20:02 10/08-2007 20:02
Sk... godt mange tak for det, så er jeg mere rolig jeg kunne straks se pengene flyve afsted :P

Postet fra Cichlids.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #7
Bruger skyg (Inaktiv) - 10/08-2007 23:04 10/08-2007 23:04
t5 rør holder ca et år vedvarende tændt bare spørg mig for jeg er en klovn til at slukke lyset.
mhv.skyg :e :e

Postet fra Cichlids.dk Send besked Rediger Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #8
Unimati - 10/08-2007 23:12 10/08-2007 23:12
Såen helt ærligt..... er der nogen fidus ved T5? Jeg ved det ikke selv, da jeg kører udelukkende med T8 ;)

Postet fra Cichlids.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #9
Bruger KimJ - 11/08-2007 01:22 11/08-2007 01:22
Jeg har begge dele, men er efterhånden nået til, at kun 1 akvarium kører med T8.
T5 rørene giver, for en given længde, mere lys end T8, men bruger også mere strøm. Om lysudbyttet pr. watt er bedre, sådan som producenterne hævder, skal jeg ikke gøre mig klog på.
Jeg har derimod gjort den erfaring, at T5 armaturer, har betydeligt flere fejl, end T8. I de 2½ år jeg har haft T5, har jeg haft lige så mange fejl (3), som de foregående 28 år med T8.
Mvh. Kim

Postet fra Cichlids.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #10
Bruger Esben (Inaktiv) - 11/08-2007 08:26 11/08-2007 08:26
#8 Ja, T5 giver 2-2½ gang mere lys end T8 gør.

#9 Jeg har i de sidste 3-4 år kørt med begge dele, og jeg synes nu ikke at jeg har opdaget flere fejl ved T5erne. Men man kan selvfølgelig være uheldig.

Jeg vil sige har man planter og saltvand, så er T5 klart at foretrække. Ellers er T8 ganske fint til et cichlideakvarium uden de store planter :)

Postet fra Cichlids.dk Send besked Rediger Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #11
Unimati - 11/08-2007 08:41 11/08-2007 08:41
#9 &10 Oki.... jeg holder mig nok til T8 så.....jeg er jo så konservativ :e

Tak for jeres svar.

Annoncører
Annoncører