Armatur går ud

Postet under : Akvariesiden.dk - Teknik og udstyr
Visninger : 221



Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #1
Bruger olestenbent - 12/05-2020 17:21 12/05-2020 17:21
Indlægget er rettet 18/05-2020 18:33 18/05-2020 18:33 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Hej mit Akvastabil armatur tænder og går så ud kort efter. Igår fik jeg det tændt ved at dreje på lysstofrører og så lyste det indtil mit ur automatisk slukkede det. Her idag vil det så ikke tænde igen. Har prøvet med nyt rør men det gør ingen forskel. Hvad kan der være galt?
Vh Johnny
Armaturet er et 7 år gammelt Effektline

Postet fra Cichlids.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #2
Bruger Principia - 14/05-2020 07:37 14/05-2020 07:37
Spolen, er nok ved at stå af......

Postet fra Cichlids.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #3
Bruger frank erland - 16/05-2020 09:05 16/05-2020 09:05
Hvis røret er sort i ender er det færdigt men skift først glimtænder .mvh Frank Obs spolen er det ikke

Postet fra Cichlids.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #4
Bruger Principia - 16/05-2020 11:31 16/05-2020 11:31
#3 Det kommer an på hvor gammelt armaturet er. jeg har før set nogen af de lidt nyere af slagsen, med elektroniske spoler, som har slået en bøvs.

Postet fra Cichlids.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #5
Bruger frank erland - 16/05-2020 17:43 16/05-2020 17:43
Den er nem er det med elektronisk spole så har det ingen glimtænder,mvh Frank

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #6
Bruger olestenbent - 18/05-2020 18:34 18/05-2020 18:34
Indlægget er rettet 18/05-2020 18:37 18/05-2020 18:37 Vis/Skjul det oprindelige indlæg

Armaturet er et 7 år gammelt Effektline og tror ikke der er glimttænder i det. Det er lukket i enderne. Der sidder to rør i hver ende og de tænder parvis.

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #7
Bruger Principia - 18/05-2020 18:56 18/05-2020 18:56
Hvis der sidder en kasse på ledningen er det gammel type, med glimttænder bag propper. Hvis ikke er det elektronisk spole. Og det er nok det sidste. Den er sikkert færdig. Køb noget led, som du kan smide i. jeg ved ikke om du kan få reservedele til det mere.

Annoncører
Annoncører