mine juvelchiklider er syge

Postet under : Akvariesiden.dk - Sygdomme
Visninger : 2005



Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Rediger Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #1
jesper Johansen - 20/08-2007 15:05 20/08-2007 15:05
De står stille på bunden og har svært ved at svømme, de prøver men kordinationen er ikke helt i top. De vil heller ikke tage føde til sig. Det kom efter at have flyttet dem til yngle akvarium med deres æg, så jeg flyttede dem tilbage igen. yngle akvariet blev fyldt med vand fra det store akvarie.
Håber der er nogen der har efaring med dette og kan give et hjælpende råd.

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #2
Bruger benj1685 (Inaktiv) - 20/08-2007 15:12 20/08-2007 15:12
har du tjekket dine vandværdier? for det har en stor betydning for hvordan fiskenes adfærd er. Hvis du udfylder dine profil med fx. akvariestørrelse, fisk og teknik vil det være nemmere for os at rådgive dig i fremtiden

Mvh.
Benjamin
P.S. Velkommen her på siden

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #3
Bruger gibson (Inaktiv) - 20/08-2007 15:15 20/08-2007 15:15
Har de røde gæller, er de oppustet?

De bedste hilsner
Karl-Henrik Arendt

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #4
Superbruger Carsten From (Inaktiv) - 20/08-2007 16:07 20/08-2007 16:07
Det kunne godt lyde som en nitrit forgiftning. Og der er løsningen bare en masse vandskift.

Hilsen
Carsten From

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Rediger Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #5
jesper Johansen - 20/08-2007 17:35 20/08-2007 17:35
#2
Vandværdierne har jeg ikke tjekket, men har ikke ændret noget i lang tid, så det burde ikke være det, Akvariet er 180 L der er i øjeblikket 10 unger af juvel chikliden, en lille flok fosfor barber og nogle sugemaller og det par juvel det drejer sig om, det er kun parret der problemmer med, det må være skiftet til yngleakvariet, men det er samme grus, vand og planter, alt er taget fra det store.

PS tak Benjamin

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Rediger Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #6
jesper Johansen - 20/08-2007 17:36 20/08-2007 17:36
# 3 Der er ikke noget at se på fiskene, de er helt normale.

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #7
Superbruger Carsten From (Inaktiv) - 20/08-2007 17:36 20/08-2007 17:36
Det kan stadig godt være nitrit. Prøv at skifte en masse vand.

Hilsen
Carsten From

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Rediger Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #8
jesper Johansen - 20/08-2007 17:38 20/08-2007 17:38
#4
Er i øjeblikket igang med vandskift, men har skiftet 1/3 vand hver 14 dag, så jeg ved ikke om det er det.

p.s. Tak alle 3 for de hurtige svar

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Rediger Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #9
jesper Johansen - 20/08-2007 17:43 20/08-2007 17:43
#7

Er i gang , tak igen for svarene Carsten


Annoncører
Annoncører