Hvordan skal jeg placere ind- og udsugning?

Postet under : Akvariesiden.dk - Teknik og udstyr
Visninger : 1055



Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #1
Bruger Søren Aarup112 (Inaktiv) - 14/08-2007 20:27 14/08-2007 20:27
Hej :)

Jeg har en eheim 2224 pumpe... Hvor dan skal jeg placere det? Jeg kan nemlig ikke få den til at pumpe vandet ud i rørerne? Hjælp! Hehe

Hilsen Søren Aarup

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #2
Bruger MOK (Inaktiv) - 14/08-2007 20:31 14/08-2007 20:31
Har du lige sat pumpen til ? eller har den kørt tidligere ?

Mvh.
Morten

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Rediger Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #3
jonasl - 14/08-2007 20:32 14/08-2007 20:32
hvad mener du? der er vel to "porte" ind og ud i pumpen, der sætter du nogle slanger på, og så tager du de andre ender og sætter dem ned i akvariet?

Mvh.
jonasl

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #4
Bruger MOK (Inaktiv) - 14/08-2007 20:34 14/08-2007 20:34
Kunne se du havde spurgt til fyld i en anden tråd, så jeg går ud fra det er første igangsætning. Jeg plejer i øvrigt også at fylde filterspanden med vand således at pumpen ikke skal lave vacum for at få vand igennem - har en 2226 og det fungerer fint - den skal lige vippes/skvulpes lidt for at få luften ud, men den kører allerede inden ;o)

Mvh.
Morten

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #5
Bruger Søren Aarup112 (Inaktiv) - 14/08-2007 21:11 14/08-2007 21:11
#4 Jeg har lige ( for 40min) siden gjordt præsis som du nu har skrevet, og det virkede :) Så skal det bar stå en uges tid, og så skulle der gerne komme lidt fisk i.

Hilsen Søren Aarup

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #6
Bruger MOK (Inaktiv) - 14/08-2007 22:06 14/08-2007 22:06
Dejligt at kunne hjælpe til med at sparke lidt liv i dyret :o )

Har du noget snask fra et andet akvarie ? ellers så giv ganske lidt flagefoder, så akvariet langsomt belastes og bakterierne har noget at leve af.

Mvh.
Morten

Postet fra Akvariesiden.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #7
Bruger Søren Aarup112 (Inaktiv) - 15/08-2007 17:25 15/08-2007 17:25
;)

Nej det har jeg ikke da det er et helt ny opstartet akvarie... Men har købt noget bakterie haløjsa til filteret

Annoncører
Annoncører