Cichlids langsom idag

Postet under : Siden - Ideer til Cichlids
Visninger : 3956



Postet fra Cichlids.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #1
Bruger skod (Inaktiv) - 10/08-2008 13:13 10/08-2008 13:13
Er der nogen der roder med siden idag? Det tager en krig at reloade siden....

Postet fra Cichlids.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #2
Bruger Paaw (Inaktiv) - 10/08-2008 13:15 10/08-2008 13:15
Nu har jeg siddet og prøvet at få mit internet til at tage sig lidt sammen!! Men det er da rart at vide at det ikke er min computer *rødmer*

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #3
tetracrusta (Slettet) - 10/08-2008 13:19 10/08-2008 13:19
ja den er også skide langsom her *doh* :D

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #4
Bruger kemo181 (Inaktiv) - 10/08-2008 13:26 10/08-2008 13:26
okay helt rart at vide det ikke kun er os der har problemer, men vi har problemerne med AS

Postet fra Cichlids.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #5
Bruger Powertech (Inaktiv) - 10/08-2008 13:34 10/08-2008 13:34
det samme her

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #6
Udvikler Sponsor Kviller - 10/08-2008 13:49 10/08-2008 13:49
Der er ikke nogen der roder med noget - Jeg ville egentlig have rodet med noget, men min tålmodighed holdt ikke til det da det gik alt for langsomt - Jeg troede egentlig det var mit internet.... Jeg prøver lige at genstarte serveren for at se om det er noget der ligger og roder der.

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #7
Udvikler Sponsor Kviller - 10/08-2008 14:06 10/08-2008 14:06
Det hjalp så ikke sk... meget desværre :( Så problemet er ikke lige noget jeg kan gøre noget ved så. Alt kører som det skal på serveren.

Postet fra Cichlids.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #8
Bruger skod (Inaktiv) - 10/08-2008 14:14 10/08-2008 14:14
Det er nok bare tråden over øen der er belastet :P

Postet fra Cichlids.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #9
Bruger Patrick (Inaktiv) - 10/08-2008 17:05 10/08-2008 17:05
Nej, det var den også i Vestjylland, det er dig optimalt igen nu.,.

Postet fra Cichlids.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #10
Bruger Powertech (Inaktiv) - 10/08-2008 19:29 10/08-2008 19:29
det køre vist fint nu :D

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #11
Udvikler Sponsor Kviller - 10/08-2008 19:31 10/08-2008 19:31
Tjaa, det ser ud til at proppen i internet ledningen er blevet skudt ud :)

Postet fra Akvariefisk.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #12
Bruger Anne (Inaktiv) - 10/08-2008 19:54 10/08-2008 19:54
Afløbsrens er altid godt....

Postet fra Cichlids.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #13
Bruger Paaw (Inaktiv) - 10/08-2008 19:57 10/08-2008 19:57
#12 Haha :D
#11 Dejligt det virker igen!

Postet fra Cichlids.dk Send besked Gå til forsiden Gå til toppen Gå til nyeste #14
Bruger 2mas (Inaktiv) - 10/08-2008 20:49 10/08-2008 20:49
Der har været problemer på nogle fiber backbones det meste af weekenden. Så nogle bruger herinde kan blive routet over langsommere hubs.

Annoncører
Annoncører