Donation – Bliv sponsor!

Vi ønsker hele tiden at forbedre vores webside, men banner indtægterne dækker ikke engang driftsudgifterne. Da der er så mange ting vi gerne vil, håber vi på lidt økonomisk støtte fra brugerne.

Vi vil gerne have billeder på alle artsbeskrivelser, og vi vil også gerne have biotops billeder. Selvfølgelig i kombination med brugernes egne billeder. Nu er der bare tusinde af artsbeskrivelser, og mange af artsbeskrivelserne har vi ikke et godt billede til. Vi mangler biotopsbilleder på næsten alle artsbeskrivelser.

Sådanne billeder er ikke gratis. Kvalitets billeder af fisk i deres naturlige omgivelser koster penge. Vi vil gerne have dem på siden, i vores artikler og i vores artsbeskrivelser.

Derfor tilbyder vi dig muligheden for at sponsorere en fisk. Dette koster 95,- for et år. Beløbet går til at erhverve et eller flere biotopsbilleder, og resten går til at finansiere driften herunder software, licenser, trafik osv.

Dette får du som sponsor:

På artsbeskrivelsen vil det fremgå at du sponsorerer fisken
Det vil fremgå af din profil at du er sponsor og hvad du sponsorerer

På listen herunder kan du se hvilke arter der ikke har en sponsor:Sådan bliver du sponsor:


Beløbet kan indbetales på reg: 8113 konto: 6942395 hvor der indtastes artsnavn samt brugernavn i indbetalingen. Hvis der ikke er plads til begge dele, så skriver du blot brugernavn og sender en email til kviller@akvariefisk.dk med hvilken art det er du ønsker.


Der kan også indbetales via paypal:

 


Som kommentar til bestillingen skriver du hvilken fisk du vil sponsorere samt dit brugernavn. Har du en virksomhed kan vi nævne denne i stedet.

Tak for din støtte!

Team Akvariefisk m. undersider

 

Betingelser og FAQ:

Binder man sig til et sponsorat?
Nej! Man betaler for 1 år og herefter ophører sponsoratet. Sponsoratet kan forlænges af brugeren hvis det ønskes. Der kan købes for flere år af gangen. Der gives 10% rabat ved køb af tre år svarende til 256,50-

Hvad hvis fisken er optaget?
Har du bestilt et sponsorat til en fisk der i mellemtiden er blevet taget kan du vælge en anden ledig fisk.

Kan man kun sponsorere fisk?
Nej, man kan sponsorere alt hvad der findes i artsbeskrivelser herunder planter, koraller, invertebrater osv.

Kan man få pengene retur?
Desværre ikke. Det er alt for besværligt at skulle lave bogføring af kreditnotaer mv. for et så lille beløb. Betal derfor kun hvis du vil støtte vores websider.

Kan jeg som akvariebutik lave tilbud til sponsor brugerne?
Selvfølgelig kan du det. Kontakt os og vi guide dig.