Så fik selv jeg mig en blog.

Indsendt af Robot den tir, 10/02/2007 - 00:09
Forfatter
MAHON
Ja så skete det også for mig.
Jeg fik startet mig en blog.
Nå men har lige kikke tlidt rundt herinde, og er ikke synderligt imponeret.
Men så alligevel, måske skal siden bare lige have tid til at rodfæste sig hos mig som den gamle side havde gjort?
Forsiden er dog lidt rodet, savner det gamle panel med indlægene i siden, det andet virker rodet.
Men selve dessignet er flot og virker harmonisk, så efterat have set lidt på siden er jeg nu kommet frem til at den godt nok er meget anderledes, men jeg tror på at jeg på sigt kommer til at bruge lige så meget tid herinde som tidligere, så vi snakkes nok ved igen :e

Martin

Kommentarer

Robot ons, 11/07/2007 - 14:17 Permalink
Indlægget er flyttet fra Weblogs - Weblogs til Weblogs - Ferskvand af A-Torsten


Skrevet af A-Torsten

Robot tor, 10/04/2007 - 14:57 Permalink


Så har jeg nørdet rundt herinde i noget tid, og jo siden vinder ved nærmere bekendtskab.
Jeg savner dog de gamle indlæg en hel del, håber snart de bliver tilgængelige, der er meget god viden gemt derinde.
Ligger lige nu under dynen og kan ikke se mine akvarier da det ene er i stuen og det andet på kontoret og fruen vil ikke have et i soveværelset. ØV! Har ellers en lille drøm om et akvarie med mine neolamprologus helianthus og en lille flok Paracyprichromis nigripinnis - Blue Neon. Dertil skulle jeg have et special akvarie på 150*40*50. Det kunne blive så fedt at kikke på om aftenen 8)
Og så er det jeg skal bruge en af de gamle artikler, men kan jeg finde dem, nej de mangler også :( men de er på vej, så det skal ikke ødelægge mit humør yderligere.
Nå mej jeg vil undersøge muligheden for at finde et lille 40*40*40 eller 40*40*30 akvarie til min ældste datter der gerne vil have lidt fisk på værelset, så er faren jo ikke sen med at sige ja, og moren har ikke direkte nedlagt forbud, så der er en mulighed for at få det 3. akvarie.
Skrevet af MAHON

Robot tor, 11/01/2007 - 21:28 Permalink


OK Jeg overgiver mig, akvarieside.dk er fint med igen, savner de ting der endnu ikke er konvereteret, men det kommer jo, og det meste af det jeg savner kan findes andetsteds.

Status på mine akvarier lige nu er følgende:

54 l
Fisk
0.0.3 Neolamprologus helianthus

63 l
Fisk
1.1 poecilia nigrofasciata
2.6 Guppy
1.3 Platy
0.0.6 Plettet panser malle

250 l
Fisk
0.0.1 Glyptoperichthys gibbiceps
0.0.11 Rød Neon
2.0 Sværddrager
0.0.2 SAE
0.0.6 Scallare
0.0.3 zebra smerling
2.3 Bolivianske sommerfuglecichlider

Desværre ser en af pansermallerne ud til at være syg, den ligger på bunden og er meget lidt aktiv, men så en gang i mellem liver den op og snudser rundet som de andre, men det ser ikke godt ud :(

Derudover har jeg fået endnu et blå grøn alge angreb i mit 54 liters, det er da også træls! Nå men jeg må igang med uddrivelsen igen.
Akvariet er ellers ved at have fået den form jeg gerne vil have det i og fiskene er meget fremme så nu håber jeg ikke den skide blå grøn alger bliver ved at drille for så tror jeg desværre jeg må lukke det ned.

I 250eren går livet sin skæve gang.
Fandt for nogen tid siden min kakadu hun død:( og et par dage efter opdagede jeg en død fiskekrop på en stensætning, jeg forsøgte at trække den fri med min plantetang, men den sad fast, den var kommer i klemme mellem to sten? Hvordan kan det lige ske? Nå men det var enden på Apistogramaerne i mit akvarie for denne gang.

Skal i gang med at bygge akvariebord til 63 l akvariet der skal ind til den store af tøserne (8 år) at stå så hun og de 2 små kan have deres eget akvarie.

Det var vist hvad der var at berette i denne omgang, der kommer billeder af alle 3 akvarier når jeg får taget nogle ordentlige billeder, dem jeg har er ikke tidsvarende.
Skrevet af MAHON

Robot lør, 12/22/2007 - 19:43 Permalink


Så oprandt den store dag, mine Neolamprologus helianthus har fået yngel.
Jeg har spottet 2 små i akvariet, de er vel 4 - 6 mm lange og svømmer livligt rundt, jeg har fodret med afskallet artemia indtil videre og det tager de gerne. Nu håber jeg så bare at der vil komme flere så de kan blive så mange at fruen kan indse at de skal have et større akvarie at bo i :D

Akvarie bordet til pigernes akvarie er blevet færdig og det hele er stillet op.

src=/sites/default/files/forum/02F20880-0FEE-2C13-C84E97247DF44A08.JPG

Og så et med baggrund på.Det store akvarie i stuen skal have en hovedrenovering her i julen, ved ikke rigtigt hvad der skal ske, men det trænger som minimum til en rengøring. Men mon ikke der bliver flyttet lidt om også?
Skrevet af MAHON