jeg ville bare ha et lille akvarie.......

Indsendt af Robot den tir, 03/18/2008 - 01:04
Forfatter
fedders
det started egentlig med at min gode ven og kollega fortalte om hans rovfisk, nu har jeg over 1000 liter vand i min lejlighed. :)

her er en lille billedserie:først havde jeg 160l. i stuen med et par enkelte malawier, det er så siden kommet på min søns værelse med 4 pirater i og ser nu således ud:så fik jeg et lidt større i stuen:jeg er helt ny i akvariernes spændende verden så kommentarer og gode råd modtages gerne ;)

mvh Thomas

min kone der er blevet lidt træt af mig og mine akvarier blev dog glad for sin valetinsgave, denne 45 cm lange sugemalle:


Siden (ca. 6 uger) har børnene fået inddraget en del værelsesplads til akvarier:

Kommentarer

Robot tir, 03/18/2008 - 10:19 Permalink


Jeg synes bare det hele ser for fedt ud, og på et tidspunkt bliver de pirater vel lidt klemt, men det justerer de jo selv ved at bide lidt af hinanden og en eller to er der til hver en tid plads til i den balje... B)


Skrevet af MadMarxen

Robot tir, 03/18/2008 - 09:52 Permalink


Fede akvarier!
Men bliver de der pirater ikke lidt store til et 160 l. ?
Den er da for sej den der sugemalle! ;)
Syntes også dine børns akvarier er ret nice,
det ser dog MEGET kunstigt ud,
men alligevel sødt og sjovt at der er lidt Svampebob firkant, og Atlantis indeover ;) :D
Skrevet af tobias H

Robot lør, 03/22/2008 - 19:19 Permalink


Ja, jeg ville entlig også gerne høre hvor du har fundet det der Svampebob-halløj...
Ikke fordig jeg brænder efter at putte det i mit eget akvarie, men fordi men fætter har akvarie (Og self. hjælper jeg ham m. det) Og han ville sikkert være meget glad hvis der flyttede en Svampebob med Ananas og venner ind i hans akvarie :P
Skrevet af tobias H

Robot lør, 03/22/2008 - 00:44 Permalink


Hej
Kender selv det med at det griber om sig. Har haft akvarier før i tiden men startede igen for ca. 2 måneder siden. Og for 3 dage siden startede jeg akvarie nummer 11 op :-). Hvor kan man købe Svampebob udstyret henne, da knægten har sit eget akvarie som han får lov at indrette. Det indeholder i øjeblikket både kranium og klækskrutte. Godt at se det ikke kun er hos mig at det griber lidt om sig når man får startet med en ny (gammel) hobby. Men som vi siger hvor jeg kommer fra Den der har flest ting, den dag vi dør, han har vundet og et andet ordsprog er Man må aldrig gå ned på grej
Mvh
Jansson
Skrevet af Jansson