Liv og RCS

Indsendt af Robot den tor, 08/07/2008 - 17:49
Forfatter
Despina
Da jeg næsten skriver en dagbog i min profil, kan jeg jo lige så godt flytte det herover ;)

Den 4. august købte jeg et startsæt på 54 liter, beregnet til primært vores Molly-yngel fra det store akvarie (325 liter). I slut juli, tre uger efter ankomst, nedkom vores ene Black Molly hun med unger. Vi fandt 8, og der gik en til efter et par dage i ynglekasse.

Derfor.. et yngleakvarie, og endnu en undskyld for at få et akvarie mere. I dag d. 7. august er ynglet flyttet over i de 54 liter sammen med 5 RCS. Det er for tidligt efter min mening, men det er mere af nød end af lyst, da pumpen på den store er blevet utæt :(

Sjovt nok ser den ene Molly unge ud til at blive Salt og Peber, men vi ved jo heller ikke, hvem faren er... moren er sort.

Billeder kommer, når tid er ;)

Kommentarer

Robot lør, 08/09/2008 - 10:06 Permalink


Vi var et smut i Sønderborg i går. Vi var inde i en dyrhandel dernede, der også har fisk. Flot butik, men jeg var ikke imponeret over udvalget. Da vi nu var dernede kørte vi et smut til Kollund for at besøge AviFauna. Og sikke en butik!! Stort udvalg i fisk og andre gode sager. Der kom et mallerør med hjem, skønt vores maller er døde. Og en omgang 7 kugler til mine planter i 54leren + lidt foder. Og så gik turen til Vorbasse efter et testsæt. Jo, vi kom rundt i det ganske danke land i går B)
Skrevet af Despina

Robot ons, 10/15/2008 - 18:10 Permalink


Puha, meget er sket siden sidst.. Vi har fået Kribensis i den store balje, og de har ynglet én gang, 14 dage efter de kom i. Foreløbigt ser det ud til, at der er en enkelt unge tilbage. Parret er allerede igang igen med deres parringsleg, så der kommer nok unger lige om snart ;)

Jeg har desuden fået mine helt egne Kakaduer.. fisken altså, Apistogramma cacatuoides (Femdobbelt rød). De går lige pt. sammen med Rød neon, lidt yngel fra Black Molly og guppy, lidt RCS samt to Ancistrus. Men men men i aften skal vi hente et brugt 128 liters til dem. Og vi skal til vores første hjemmemøde, dét skal nok blive interessant.
Skrevet af Despina

Robot søn, 10/19/2008 - 20:13 Permalink


Ak ja, så er vores Kribbere begyndt at lægge op til æg.. IGEN. Denne gang mener de åbenbart det skal forgå i et sneglehus.... altså, sidst var det i en mallehule og de har fået en halv kokosnød, men det passer åbenbart ikke herskabet *uhh*
Skrevet af Despina

Robot lør, 10/25/2008 - 20:56 Permalink


Ehm, vores kribber snød os, da jeg for et par dage siden opdagede deres unger over i.. mallehulen. Typisk! *rødmer*

Og endelig har jeg fået startet mit 128 liters op ti mine Apistogramma cacatuoides. Jeg har fået lovning på nogle pansermaller, som koster den abnorme sum af... hjemmebag :P.. ak ja, det kunne jeg jo ikke stå for. Så je må blot vente utålmodigt på, at der er gået en uge, før de første fisk kommer i....*blink*
Skrevet af Despina