Myggelaver-frosne

Indsendt af Robot den lør, 11/10/2012 - 23:00
Kategori
Generelt - Akvariesiden.dk
Forfatter
sugefisken
Nogen der ved noget om frosne myggelarver ?..Hvordan bruger jeg dem, hvilke fisk kan tåle dem og hvor mange terninger skal der bruges pr. akvarier ??

Ifølg. den pakke jeg har fået forærret,står der at det er fra et sted der hedder: Tropical...Pakken indeholder; 6 x røde, 6 x hvide, 3 x sorte myggelarver, 6x daphnier,3 x mysis og 6 x artemia....Nu spørger jeg sikkert mega tåbeligt..men kan de myggelarver være skadelige for mine fisk..Jeg har alm.Guppyer, alm. små sugemaller, glødelys-tetra + en anden Tetra, jeg ikke kender navnet på, Slørhale unger, sejlfinne-mollyer og en Pragt-smerling. (altså ikke i det samme akvarie på én gang...har 6 forskellige størrelser)B)

Kan nogen af disse fiskearter tåle frosne myggelarver,eller synes i jeg skal kyle dem i skraldespanden ?

Håber ikke at jeg vil blive misforstået denne gang,og at nogen tager det her alvorligt,for jeg vil så nødig gøre mine fisk fortræd ...så det er derfor jeg spørger jer herinde,da i sikkert har meget meget mere forstand på fiskene end jeg har.
Jeg er slet ikke så dygtig endnu,men prøver da så godt jeg kan.

Mvh sugefisken

Kommentarer

Robot lør, 11/10/2012 - 23:31 Permalink


jeg vil råde dig til at tage noget vand fra akvariet i et kop også optø terningerne deri så for dine fisk ikke nogle frostskader :)

hvor mange du skal bruge per akvarie er an på hvor mange fisk du har i og om du vil begynde og bruge frostfoder som fast føde eller som en snack :P

mvh Malzou.
Skrevet af Malzou

Robot lør, 11/10/2012 - 23:31 Permalink


Plejer bare at tage en lille kop med noget af akvarievandet og tø larverne op i så kan du tro fiskene spiser løs... Og dine fisk tager ikke skade af det..
Skrevet af mumrikken

Robot lør, 11/10/2012 - 23:33 Permalink


Bruger larver som snack hjemme ved mig....
Skrevet af mumrikken

Robot lør, 11/10/2012 - 23:39 Permalink


okay...takker for jeres råd!:)

Det vil jeg prøve.

mvh
sugefisken B)
Skrevet af sugefisken

Robot lør, 11/10/2012 - 23:48 Permalink


Bare lige være opmærksom på at det er ikke alle sugemaller som tåler for meget protein (kød) som f.eks. Ancistrus. Så er de små skal de ikke have for meget for tit, da de har svært ved og fordøje det. Tag endelig ikk fejl, de elsker det, men kan risikere og dø af forstoppelse :(
Skrevet af RS2600

Robot søn, 11/11/2012 - 01:25 Permalink


#1 bare husk lige at mase eller hakke larverne i stykker hvis du har små unger efter guppyer, de kan ikke klare de store larver.

Vores ancistrus har vi ikke oplevet problemer med at vi bruger frost foder hver dag, så bare du lader væremed at overfodre med det går det fint.

Hvis du føler en terning er for stor, så skær den over og smid resten i en lille bøtte tilbage i fryseren.
Skrevet af Pennut

Robot tir, 11/13/2012 - 22:23 Permalink


Til RS2600 og Pennut!

Har først set jeres indlæg nu...men tak for jeres info..det skal jeg nok huske at gøre, inden jeg fodre mine små fisk med de frosne
myggelarver. ;)

mvh
sugefisken
Skrevet af sugefisken