GRANDER vandvitalisering

Indsendt af Jordforbindelse den søn, 01/09/2022 - 10:36
quote: GRANDER vandvitalisering bygger på ideen om at vandets struktur er afgørende for kvaliteten. Med en helt naturlig teknologi kan almindeligt postevand blive til vand med en meget høj biologisk kvalitet. quote slut: Lille video som viser resultatet af grander vand https://www.youtube.com/watch?v=FBwcfQT6UCc&ab_channel=K%C3%A5reNetters… Der er indtil videre ikke videnskabeligt bevis hvorfor det virker, men mange firmaer anvender grander vands enheder med stor succes, og johan grander har modtaget priser for det.. Quote: Johann Grander opdagende en genial metode til vitalisere vand i respekt og samklang med naturen. Han har modtaget den højeste æresbevisning fra det Østrigske videnskabsministerium for sin opdagelse. Vitaliseret vand styrker vandets naturlige egenskaber, skaber liv, balance og grønne besparelser, uden vedligeholdelse eller driftsomkostninger. quote slut: Jeg sidder og tænker at alle os akvarister anvender store mængder vand i akvarier, med vores elskede fisk og rejer etc.. måske grander vand kunne løfte vores passion til nye højder når man taler om algebekæmpelse, sygdom, frugtbarhed, og generel god vandkvalitet ? Jeg har i sinde at lave mine egne eksperimenter, på trods af min videnskabelige tilgang til tingene strider imod ( hokus pokus ) magi der ikke kan forklares, så er der jo ingen tvivl om at resultatet af grander vand er tilstede.. Har nogen af jer erfaringer ? hvad tænker i om det her, eventuelt prøv google det lidt og vær endelig skeptisk. Jeg ved ikke om det virker, da jeg ikke har nogen personlig erfaring ( endnu ) men synes da den viden der foreligger og videon med lasse spang , taler sit eget tydelige sprog..

Jordforbindelse søn, 01/09/2022 - 10:43 Permalink


Jeg kan ikke få mellemrum med i teksten, så det står bare ud i en køre, hvad gør jeg galt ?

scn søn, 01/09/2022 - 14:40 Permalink


Producenter er ikke i stand til at lave videnskabelig dokumentation, spild af tid at rode med det. Og ang. den del af videoen jeg orkede at se. Vaserne stilles i hver sin vindueskar, med 90 graders vinkel imellem, så nej, de får ikke lige meget lys (se 1:00 til 1:10). Hvorfor dælen en tidligere stuntmand skal rende rundt og lege "videnskabsmand" overgår min forstand, der er sikkert penge i det for ham, har han nogen som helst videnskabelig baggrund inden for kemi?

 

Se her: https://ing.dk/artikel/dtu-professor-topsoe-og-danisco-til-grin-med-inf…

Dr. Erich Eder fra Universitetet i Østrig har brugt mange ressourcer på Grander - og han har følgende meget klare konklusioner, som jeg har gengivet på originalsproget:

Zusammenfassend bereits vorweg das Ergebnis meiner wissenschaftlichen Recherche:

1.Granderwasser hat keine Wirkung, die über normales Tafelwasser und die menschliche Einbildungskraft hinausgeht. 2.Die "Grander-Technologie" zur "Belebung" von Leitungswasser ist wirkungslos.

Ved samme lejlighed citerer han Abraham Lincoln:

"Man kann alle Leute einige Zeit und einige Leute alle Zeit, aber nicht alle Leute alle Zeit zum Narren halten."

Rg33dk tir, 01/11/2022 - 11:07 Permalink


Hej

Efter opslag på Grander webshop, blev jeg straks kureret, for denne nye lille krukkede dille.

Priserne er gastronomiske, jeg spår derfor IKKE produkterne nogen større tilslutning og udbredelse blandt akvarister.

Modsat akvarister, kan erhvervsdrivende trække omkostningerne til en Grander installation fra i deres overskud, før betaling af skat ! 

Mvh.

Jordforbindelse tir, 01/11/2022 - 20:54 Permalink


Det er godt i er skeptiske, det er jeg også, men lad os nu prøve at forholde os til resultaterne af eksperimentet, det er jo grundstene i videnskab.
 

Tror i selv videnskaben har fundet alle svar i verden endnu ? man skal jo ikke udelukke muligheden for noget der virker, på baggrund af hvad videnskabelig teori ikke kan forklare ( endnu ).

Effekterne er jo helt tydelige, forudsat at Lasse spang ikke er styret af ''Illuminati''

Mit bedste bud er Magi/ hokus pokus, men hvis eksperimentet er oprigtigt og sandt, så virker det jo ?

her er endnu et klip jeg vil ønske i bruger de 4 min at se, fra tv2 -- https://www.youtube.com/watch?v=lW8e4uzKR-g&ab_channel=MichaelMartinuss…

Jordforbindelse ons, 01/12/2022 - 14:05 Permalink


Quote : 

Johann Grander was the first and only Austrian awarded the Silver Honorary Award by the Russian Academy of Natural Science, whose members include 200 Nobel Prize winners.  Numerous well-known and respected scientific institutes have intensively studied the GRANDER® water revitalisation for several years and have come to the conclusion:

By means of the GRANDER® method it is possible to strengthen the energy and information properties of the water and thereby make the water biologically more valuable. Johann Grander’s discovery demands further development from science and ecology through the new knowledge about the structure of water and is of great importance for science.

Quote end: 

Ja altså han har da fået meget lovende anderkendelser fra Naturvidenskabelige institutter..