Maller

For mange unger

Indsendt af ssm2k den søn, 08/08/2021 - 23:08
Forums
Mine ancistrus begyndte at yngle for et års tid siden. Problemet er, at de bare bliver ved og ved og nu er der rigtig mange i et for lille akvarium. De første unger fra sidste år er nu blevet stører end forældrene. Ville I tage alle hulerne væk fra akvariet for at prøve at stoppe at de yngler? Eller vil der måske blive slåskamp uden alle hulerne? Hvad har andre gjort, hvis I fik for mange unger som I ikke kunne komme af med? Har I aflivet dem?

Kan 2 hun maller enes

Indsendt af E. Jensen den tir, 07/27/2021 - 20:11
Forums

+Hej igen.

Kan 2 hunner af almindelig sugemalle enes når de bliver voksne? Meget tyder på at de 2 unge sugemaller jeg købte for ca. 3 mdr. siden viser sig at være hunner begge to .Vil de kunne enens i mit 60 l akvarium eller vi de slås, så jeg kan blive nødt til at skille mig af med den ene?

Se evt. mit tidligere indlæg om mine maller.

Sugemallebabyer pist forsvundet!

Indsendt af Anette den man, 03/15/2021 - 16:21
Forums
Hej. Vi har et sugemallepar, der har været enormt produktive og i sidste uge var der nok omkring 30-40 sugemalleunger i flere størrelser. Pludselig, fra den ene dag til den anden, er de alle sammen væk, pånær 4 større (ca. 4 cm)! Nogen, der har en idé om, hvad i alverden, der er sket?? Vi har kun set én død unge. De var alle fra 2-3 uger og opefter, så altså ikke lige kommet ud af hulen. Det er den med "skægget", kan ikke huske navnet...

Corydoras laver luftbobler i vandskorpen

Indsendt af Cristina den man, 02/22/2021 - 22:37
Forums

Hej. Er der andre der oplever at deres Corydoras svømmer op til vandskorpen og laver en række bobler, svømmer ned til bunden og herefter op og laver bobler igen? Jeg ved godt at de trækker luft af & til men det er i fuld fart op og ned igen - 1 gang. Dette sker i et roligere tempo. Der er ikke iltmangel i akvariet.