Mit Akvarium

Nyt scape

Indsendt af whyknot den man, 05/02/2022 - 12:26
Forums
Hej alle fiskefans Er ny her og ny mht akvarier, men er blevet bidt af en gal Gurami... Jeg har et par spørgsmål jeg håber I kan hjælpe med... Jeg købte et 160 l. akvarie med fyld (fisk, pumpe, bund,luft osv). Vi tømte det næsten da det skulle flyttes, men bibeholdte bund, lidt af vandet og skyllede filteret inden jeg startede det op igen. Og det fungerer ok lige nu, men det er ikke rigtigt Gurami venligt... Jeg vil gerne lave noget der minder om en flod seng, og det er her alle spørgsmålene vælter ind... 1.

Pseudocrenilabrus multicolor (Lille Mundruger)

Indsendt af HCRør den lør, 01/15/2022 - 19:50
Forums
Jeg har for nylig i et venteværelse i en lægeklinik anlagt et 217 liter stort akvarie med soilbund, trærødder og godt med planter. Efter en hård start med højt nitritindhold og ekstrem algevækst har jeg fået god balance i akvariet: algerne er på kraftig retur og planterne (Cryptocoryne Crisperii, Vallesineria og Anubias Nana skyder godt med rodskud og friske blade. Jeg kan nøjes med efterpåfyldning af vand hver fjerde dag og udskiftning af 25 % vand ugentligt. Jeg var lidt utålmodig i starten og satte 6 violinsmerlinger og 10 Garra Flavatra i for at de skulle gnaske alle algerne i sig.

1 par Kribensis (Kongeciklide) i nyt 125 Rio akvarie - hvad kan gå sammen med

Indsendt af Frisa den ons, 11/03/2021 - 11:08
Forums
Hej derude, Jeg har nyindrettet mit akvarium med god beplantning og påtænker et par Kribensis som jo er en spændende fisk, men har kun erfaring med Diskos og Scalar. Jeg behøver derfor lidt input til hvad jeg eventuelt har mulighed for at sætte sammen med dette par...? er en stimefisk f.eks en mulighed...? På forhånd tak.

Min fisk bøger sig

Indsendt af fiskemanden den man, 10/18/2021 - 08:47
Forums

Jeg skulle til lalandia i en uge så jeg brugte nogle uge piller men da jeg kom hjem var 3 fisk døde nu 2 dage senere har jeg en fisk der ligger på ryggen bæger sig osv hvad kan jeg gøre og hvorfor sker dette.

Den wiggler sig også frem når den prøvet at bevæge sig samt ligger den hele tiden ned på en solid 45 graders vinkle

 

Inspiration søges til 530l Tanganyika

Indsendt af Lene Bang den ons, 09/22/2021 - 09:11
Forums

Hej

Jeg har 530 liter som før har været bosted for discus. Af flere grunde var jeg nød til at lægge om og jeg faldt pladask for prinsessen af burundi især deres yngelpleje er skøn at være vidne til. Nu vil jeg gerne igang med rigtig omlægning .. Jeg har lavet lidt huler mv men skal ha gang i mindst 18 og dynger af sneglehuse. Jeg er bare i tvivl om opbygning ... hulerne skal jo være adskilt og uden at putte rør eller lignende ind kan det være svært synes jeg .. derfor vil jeg rigtigt gerne høre hvordan I andre har løst det.

Akvarie med en rids

Indsendt af mettrin den tir, 08/17/2021 - 11:09
Forums

Hejsa

Ifm. flytning er der kommet, af en underlig grund, en ca 15 cm lang vandret rids, ca 2 cm fra bunden. Den ses og mærkes tydeligt med en negl. Det er på side ruden og det der gør mig nervøs er om akvariet holder tæt, mener om den rids vil svække glasset meget...det et et juwel til 180. På forhånd tak, ved jo at jeg her på sitet er omgivet af eksperter

Mvh Kim

 

Perlegurami

Indsendt af Mieald den man, 08/16/2021 - 21:25
Forums

Hej,

Er der nogle som har erfaringer med Perlegurami i fht. hvor svære de er at få til at trives?

Jeg har et 200L. akvarium med kun 9 Molly fisk lige p t. samt et par sugemaller. Jeg vil gerne have guppy og evt. Perlegurami også. Jeg er dog nybegynder og derfor skal fiskene ikke være så sarte i fht. pasning.

Mie 

Lille akvarium

Indsendt af E. Jensen den ons, 06/30/2021 - 19:56
Forums

Hej igen.

Jeg har et lille akvarium ca. 20-25 L 40X25X25cm  Nu går der 6 små platyunger fra den 21. maj. Mit spørgsmål er hvor mange af disse er det forsvarligt at lade blive i akvariet som voksne. Selvfølgelig under forudsætning af at de ikke yngler f.eks. udelukkende hanner eller hunner

Drupal 9 Appliance - Powered by TurnKey Linux