Teknik og udstyr

Min keramik diffuser larmer og lyder som fuglekvidder

Indsendt af Steff den fre, 10/08/2021 - 15:23
Hej alle sammen. Jeg er helt nu herinde. Jeg har fornyligt startet et plante akvarium op med Co2. Og det er en helt ny verden få mig. Jeg oplever Co2 diffuser lamer helt vild og det lyder som fuglekvidder. Det er en keremik diffuser. Er der måske nogen som har oplevet det samme og måske kan hjælpe mig med at få det stoppet. Med venlig hilsen steff :)

Skift af slanger

Indsendt af Rg33dk den lør, 09/11/2021 - 09:59
Hej Mit Eheim 2226 / 350 har kørt med nedsat gennemløb et stykke tid. Rensning incl. slanger har ikke givet det ønskede resultat ? Slangerne var blevet stive efter års brug. Efter opstart af karantæne akv. og et separat prefilter havde jeg nogle passende stumper nye slanger i overskud. Dem brugte jeg så på 2226 filterets ind og ud løb og wupti, så var ydelsen back to normal. "jeg vil tro, at smidigheden i de nye slanger gjorde udslaget". Har andre også oplevet denne forbedring efter udskiftning af slanger ? Mvh. René

Hjælp til vægt/møbel

Indsendt af Blooeye den søn, 07/18/2021 - 18:07
Så jeg har tænkt mig at anskaffe mig et Superfish Start 50 ( Det er et rimeligt kvadratisk akvarie på 45L ) Men mangler selfølgelig noget det kan stå på. Jeg har ledt og ledt, og det møbel der passer bedst ( Passer i størrelse nøjagtigt der hvor det gerne skulle stå i min lille lejlighed ), er den her MALM Kommode fra IKEA. https://www.ikea.com/dk/da/p/malm-kommode-3-skuffer-hvid-20403562/ Ville den kunne holde til det (relativt lille) akvarie???

Eheim Professionel 3 - 2080

Indsendt af Nemo den tor, 06/03/2021 - 07:52

Hej alle i kloge akvarie folk ;)

Jeg er relativt ny i hobbyen og er næsten lige startet op. Spændende verden hvor jeg egentlig synes at have forberedt mig længe så jeg kunne sikre mig at fisk og planter vil have det godt.!

Der er bare så mange tommelfingerregler og meninger når jeg googler rundt, så nu spørger jeg helt specifikt med håbet om et lidt mere klart svar ;)

Spanpumpe

Indsendt af Helena den lør, 04/24/2021 - 09:37

Jeg har købt et brugt akvarium (275 l) med en spanpumpe. Fik det gamle vand med som jeg har fyldt i akvariet. Der er vand i pumpen. Jeg fik at vide at jeg bare skulle sætte den til. Den larmer helt vildt og jeg tror ikke der løber vand igennem slangerne. Er der nogen som ved hvad jeg gør galt? Har ingen vejledning og har kun prøvet at have et start akvarium. 

Mvh Helena