Om siden

Hjælp en akvarie-novice

Indsendt af Musllosa den tir, 12/05/2023 - 12:51
Forums
Som gave til min mand vil jeg overraske ham med et lille akvarie med nogle flotte anthracitus-fisk. Han er biolog og elsker alt hvad der lever og ånder under havoverfladen. Jeg ved dog ikke det fjerneste om akvariepleje, så jeg er på udkig efter en fornuftig side, der kan lære mig de basale ting om balancen i et akvarie og pasning af den type fisk. Nogen anbefalinger til guides for begyndere vil være guld værd!

Billeder lodret eller vandret?

Indsendt af maejo den tir, 02/23/2021 - 21:19
Forums

Har indsat 2 billeder af maller, der sad lodret på akvarieruden, da billederne blev taget, med en mobil der blev holdt lodret.

Billederne blev overført, via bluetooth, til pc, hvor de stadig står lodret - (portrait).

Opretter et indlæg her på siden, og indsætter billederne, der straks vises vandret ( landscape).

Det kunne være praktisk, hvis man nemt kunne læse på forsiden hvordan man retter dette.

Så blev det gamle forum konverteret

Indsendt af Kviller den lør, 02/13/2021 - 09:10
Forums

Hold da op, det tog lang tid at konvertere. Næsten en uge!! Der var 1.562.255 indlæg i det gamle forum, som nu er konverteret til et arkiv her på siden. Det vil sige man kan søge trådene frem, men kan ikke kommentere på dem længere og ej heller redigerer i dem. Rent opslag ud fra søgefunktionen. Det tager dog nok lidt yderligere tid, inden alle trådene er kommet i søge-index, da den tager 500 i timen at lægge ind... Men nu er de der da :) Langt de fleste billeder er også i trådene, men der er nogen, der er fejlet ind i mellem. Det må vi altså leve med..

Sygdomme og weblogs online

Indsendt af Kviller den søn, 02/07/2021 - 00:15
Forums
Så fik jeg konverteret de gamle weblogs og lagt dem online. De burde seriøst blive sorteret og slettet alt det der ikke er noget værd længere. Der er mange uduelige ting imellem. Jeg fik også konverteret sygdomsleksikonnet og lagt det online. Det kunne jeg forestille mig har været savnet. Det er et af de områder på siden, der tiltrækker mest trafik.

Oprettelse af forum kategorier

Indsendt af Kviller Bruger den søn, 01/24/2021 - 16:51
Forums

Der var utrolig mange fora på den game side. Jeg synes ikke helt der er behov for så mange, men hvad mener i? Det var alligevel meget få, der kunne finde ud af at smide dem i de korrekte. Jeg synes personligt også at 141 forskellige emner, måske kan gøre det lidt forvirrende.. Hvad er jeres oplæg til forum emner?

Dette er de gamle:
Akvariesiden.dk    Æglæggende tandkarper    Killi
Akvariesiden.dk    Alger    Diverse alger
Akvariesiden.dk    Andre akvariedyr    Rejer, krabber, krebs og div andre "ikke fisk"
Akvariesiden.dk    Andre fisk    NULL

Så kom der billeder på artsbeskrivelserne

Indsendt af Kviller Bruger den søn, 01/24/2021 - 15:51
Forums

Hold da op, det var en stram omgang, at få konverteret og uploadet alle de billeder. Men nu er det gjort. 

Samtlige artsbeskrivelser er kommet online. Og jeg kom desværre lige til at slette tidligere forumindlæg i processen.. Jeg skulle lige slette i omegnen af 2500 poster i databasen og fik ikke lige set forskel. Så der røg det hele... Godt der ikke var noget vigtigt endnu.

Drupal 9 Appliance - Powered by TurnKey Linux