Generel diskussion

Er dette forum stadig 'aktivt' ?

Indsendt af jitherman den man, 09/06/2021 - 12:28
Hej Akvariefisk.dk Jeg har tidligere haft en del akvarier, men har været væk fra hobbyen i ca. 10 år, og tidligere har jeg brugt denne side/forum meget. Nu er jeg så vendt tilbage ,og er itvivl om akvititeten herinde.. er der liv herinde? Håber jeg! jeg synes bare dato stemplerne på mange af tingene herinde er virkelig gamle Hvad er status på folk herinde?

KH værdi i akvarie

Indsendt af LosPesidentos95 den søn, 01/24/2021 - 20:44

Tog en stripstest i dag på vores akvarie. Alt er fint, undtaget KH værdien. Den ligger på 15d, hvilket ligner at det er for højt, men på den anden side er det kemi så hvem ved.

Jeg kan læse mig frem til at man kan købe KH/PH minus, men hvad har det egentlig at sige? pH værdien er fin så den vil jeg jo helst ikke rode ved. Det er selvskabsfisk der er i akvariet.

Har noget Sera Krystal Klart på lager som umiddelbart hvis har forstået det rigtigt, sænker KH værdien samtidig, derfor må det ikke være for lavt når du bruger det. Kunne det måske bruges?

Kampfisk og Scalare

Indsendt af LosPesidentos95 den søn, 01/24/2021 - 20:39

Har en ret så fredelig kampfisk. Har fået små 4 Scalare i dag, og der har ikke været noget i mellem dem, men scalare fiskene er meget interesseret i kampfisken. 

Hvad tænker i? Skal kampfisken have sit eget akvarie, eller har I haft gode erfaringer? De er i løbet af dagen blevet mere ligeglade med hinanden, men hvis kampfisken svømmer forbi dem er de meget interesseret 😁