485 L.´s

Indsendt af Robot den man, 02/03/2014 - 15:20
Forfatter
SteenB
Efter at have udskiftet mit 485 L´s (da det pludselig blev utæt) med et nyt 530 L´s Akvastabil, stod jeg længe med et udemærket akvarie - som blot havde den ulempe, at det ikke var 100% tæt.*rødmer*

Jeg satte det på lager, da jeg altid har haft svært ved at skille mig af med akvarier - man ved jo aldrig hvornår man liiiiiiige kan få lejlighed til at stille et akvarie mere op. :P

En dag slog det mig, at receptionen på mit arbejde egentlig godt kunne trænge til noget kønt og naturligt at kigge på, så jeg foreslog chefen at jeg udlånte mit akvarie. Hun sagde JA!!!

Og over en periode gik jeg så igang med at etablere en Afrikansk cichlide-balje her på jobbet. Naturligvis var en af de første operationer at få akvariet fuget om - hvilket jeg var meget spændt på, da jeg ikke har prøvet den slags før. Men det gik - det er i hvert fald tæt. :)

Nedenfor vil jeg indsætte nogle billeder af processen - og så vil jeg forsøge løbende at følge op på hvordan det går med projekt Arbejds-akvarie.Så kom de første beboere; 2.3 Lamprologus Ocellatus. De øvrige følger indenfor en overskuelig periode.
Status pr. 4/2 -14:

Det ser desværre ud til at bestanden af Lamprologus hen over weekenden er reduceret fra 2.3 til kun 2.2. :(

Til gengæld skulle der gerne i løbet af den næste uges tid komme yderligere beboere i baljen, nemlig flg. unger/ungfisk:
Ca. 15 stk. Tropheus Ikola Kaiser (F2), ca. 10 stk. Cynotilapia Zebroides Yellow Dorsal og ca. 10 stk. Labidochromis Caeruleus Golden.:)

Et par Ancistrus- maller skulle der også gerne blive plads til, og plantebestanden udvides med en del Cryptocoryne crispatula, der jo er en klassiker i afrikanske cichlide-baljer.
Drupal 9 Appliance - Powered by TurnKey Linux