Boywithafishtank Vlog (På dansk)

Indsendt af Robot den man, 11/26/2012 - 21:58
Forfatter
Magnus123
Hej allesammen! Jeg er boywithafishtank : http://www.youtube.com/user/Boywithafishtank

Jeg hedder Magnus, og jeg elsker fisk og akvarier. Jeg er kun 14 år gammel og jeg laver videor på Youtube. Jeg har lige nu den 26/11-2012 225 subscribers/abonnenter og over 21300 visninger/views i alt. Jeg elsker at lave videor, og jeg får en masse ros af andre youtubers, og det er fedt at kunne lære folk noget om hobbyen. Mit mål er at hjælpe folk så meget som muligt, og det er virkelig en god oplevelse. Jeg får en masse spørgsmål om folk som måske har problemer med deres diskus, eller har problemer med deres afrikanske cichlider, og jeg kan let hjælpe dem. Mine subscribers/abonnenter er allesammen fra USA, England og Canada. Jeg mangler nogle danske folk, og jeg savner at kunne tale dansk i nogle videor, haha :) Derfor laver jeg denne vlog for at give jer allesammen hjælp, men også opdateringer på mine akvarier. Men nu siger i sikkert: En 14-årig dreng ved sgu ikke noget om denne hobby, han ved ikke hvad han taler om. Hvis du nu har denne holdning, vil jeg bede dig om at gå på min youtube-kanal og se nogle af mine videor, så har du måske en lille idé om at jeg har rigtig meget erfaring, og jeg ved hvad jeg laver. Jeg prøver at være så forsigtig som muligt, men også prøver at bevæge mig fremad; hvad betyder det? Jeg går meget efter min egen erfaring istedet for andres erfaringer, og det er derfor at jeg tror i kan lære noget helt unikt fra mig. Jeg ville personligt ikke se folk på Youtube som bare siger det samme som alle andre, og nærmest kopier deres erfaringer. Det giver jo rent sagt ingen mening. Nå, væk fra det syntes jeg at i skal vide hvilke akvarier jeg har! (Jeg omdanner snart mit cichlide unge akvarie om til et koralrevs-akvarie! :)

110 Liter planteakvarie. Fisk: Discus, Guppy, Molly, Scalare, Kuglefisk, Pansermaller, Serpae Tetra, Smerlinger, Sugemalle, Siamesiske Algeædere, Kileplet Barber... Planter: Ludwigia Repens, Limnophila Sessiliflora, Vallisneria, Barclaya Longifolia, Bacopa Australis, Cabomba Caroliniana, Anubias Nana, Java Mos, Fissidens Fontanus, Echinodorus Rubin, Cryptocoryner, og mange mange flere!

180 Liter Cichlideakvarie. Fisk: German Red Peacock, Yellow Blaze, Nimbochromis Venustus, Melanochromis Johanni, Melanochromis Auratus, Kenyi, Frontosa, Synodontis Rebeli, Synodontis sp. Hybrid, Sugemalle, Compressiceps, Saulousi.

8 Liter rejeakvarie Nano. Invertebrater og fisk: En kuhli-ål og 8 kirsebærs rejer. Planter: Cabomba Caroliniana, Andemad, Hornwort (Ved ikke hvad det hedder på dansk), Java mos, Dwarf Hairgrass (Ved ikke hvad det hedder på dansk), Cryptocoryner.

45 Liter cichlideunge akvarie (Snart koralrevsakvarie). Fisk: 11 Melanochromis Auratus unger.

Så der har i lidt af en idé om hvad jeg har i mine akvarier. Jeg ville starte denne vlog/blog når jeg lige får tid, men jeg syntes at i alle skulle hører den først! :) Hvis i har lyst til at vide noget om akvarier så gå til min youtube kanal: http://www.youtube.com/user/Boywithafishtank for at få massere af information om akvarier! :) Tak for at læse, og vi ses i den næste Vlog/Blog på dette indlæg! :)

Kommentarer

Robot tir, 11/27/2012 - 20:45 Permalink


Som du ved er jeg allerede subscriber, og syntes faktisk dine videoer er gode, syntes du har godt styr på det, og når du fortæller om noget jeg godt ved og har læst f.eke på akvarie siden siger du jo det rigtige, så jeg ser altid dine videoer og er fuldstændig ligeglad med din alder
Skrevet af MrSteelski
Drupal 9 Appliance - Powered by TurnKey Linux